Vi tilbyr en rekke kreative tjenester for å imøtekomme ditt behov

Det er mange ting å tenke på når du skal ha en nettside til din bedrift, eller hvis du skal oppdatere den nettsiden du allerede har.
Aller viktigst er det at nettsiden er responsiv, og tilpasset til mobil og nettbrett. På den måten møter du flest kunder med ditt budskap.

Vi bruker tid på planlegging og tilrettelegging i designprosessen for at du skal få en nettside som er mest mulig tilrettelagt for å møte dagens krav og kunder. Design er ikke bare design. Det ligger masse kunnskap og utforsking til grunn for at man skal få et så godt utgangspunkt som mulig

Snakk med oss om din idé, og vi kan sammen finne frem til beste mulige løsning.

Sosiale medier er i dag porten til å nå mange mennesker med ditt produkt. Å dele dine innlegg eller annonsere for dine produkter er viktig. Og med sosiale medier er det blitt litt lettere. Men du må holde «tunga rett i munnen» for å gjøre det riktig. Vi kan hjelpe deg med etablering av sosiale medier, oppfølging og vedlikehold av disse. Dette er en viktig del å ta med i prosessen når man skal legge en strategi for hvordan man best mulig skal nå flest mulig.

Viste du at det finnes mange forskjellige medier som kan brukes. Sammen finner vi det som passer deg best!

 

Det finnes mange forskjellige plattformer som kan brukes for å skape din nettside. Vår styrke er at vi har kunnskapen som skal til for å bruke disse plattformene. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre vår kunnskap om de forskjellige plattformene som er der ute.

Det er viktig med riktig verktøy til å utføre jobben!

Vedlikehold

849,-
  • Pr. time

VIP - Very Important Page

199,-
  • Pr. måned

Ny Nettside

8990,-
  • Fra pris pr. nettside

Å skape en nettside som får oppmerksomhet  krever tolmodighet og planlegging. Hver gang.

Ta det første steget!

WordPress

Et populært verktøy å bruke dersom du ønsker en enkel og brukervennlig løsning med fokus på deg som kunde. Vi kan hjelpe deg med å sette opp og tilpasse din WordPress side.

Bootstrap

Med Bootstrap får du en responsiv nettside som kan gi deg akkurat det du trenger. Bootstrap er laget for å enkelt tilpasses til dine behov og for å gi et godt inntrykk.

Spesialdesignet side

Vi kan kode din nettside fra grunnen av. Dette er en løsning som passer for deg som ønsker noe som er kun ditt. Ta kontakt med oss for samtale om pris og tidsperspektiv.

Verktøy for suksess

Webutviklingens verden er stadig i utvikling og endringer skjer fort. Vi holder oss oppdatert på det siste nye for å kunne gi deg som kunde, og din nettside det aller beste alternativet for en optimal funksjonalitet.

I mange tilfeller er det greit å kunne ta kontrollen over innhold på sin nettside selv. Vi kan hjelpe deg med å tilpasse din nettside så du kan oppdatere innhold og produkter, dele tanker og tilbud og ikke minst holde kontakt med kundene.

I en verden der hvor web blir mer og mer integrert i brukerenes hverdag er det viktig å være med. Sammen kan vi lage en løsning for deg som lar deg holde tritt med dine brukere.

Vedlikehold av en nettside er viktig.
Nettlesere og verktøyene som brukes er under konstant utvikling, dersom du ikke vedlikeholder din nettside kan du få problemer med at ikke alle kan lese eller se innholdet på din nettside. Vi kan hjelpe deg med dette. Ta kontakt for en samtale om hvordan vi kan vedlikeholde din nettside.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale om din idé

Sammen kan vi se på din idé og vurdere mulighetene

Ta kontakt